"Liverpool staat er beter voor dan Manchester United"

16 oktober 2016, 21:40

Xabi Alonso denkt dat Liverpool de favoriet is voor de wedstrijd van maandag tegen Manchester United. Bij een overwinning komt Liverpool op gelijke hoogte met koplopers Manchester City en Arsenal. United staat drie punten achter op het elftal van trainer Jürgen Klopp.

"Ik kijk uit naar de meeste wedstrijden, maar in het bijzonder naar deze wedstrijd", vertelt de oud-speler van Liverpool op de website van de club. "Het is zo'n grote wedstrijd, in de aanloop naar de wedstrijd en wat het betekent voor beide clubs om succesvol te zijn na negentig minuten en de winnaar te zijn. Het is zo belangrijk voor beide teams. Het is nog vroeg in het seizoen, maar het kan een zeer belangrijke wedstrijd zijn."

"Liverpool tegen Manchester United was onze grootste wedstrijd van het seizoen, wanneer zij naar Anfield kwamen, of wanneer wij naar Old Trafford moesten. De spanning tussen de fans was zo sterk, dat je het op het veld kon voelen. Dit soort wedstrijden kan iedereen winnen. Misschien staat Liverpool er beter voor dan Manchester United en is misschien de favoriet, maar het maakt niet uit. United heeft nog steeds fantastische spelers en een goed team."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen