Petrovic: "Hebben er alles aan gedaan en karakter getoond"

17 oktober 2016, 08:44

ADO Den Haag-coach Zeljko Petrovic is tevreden over de instelling van zijn elftal in de thuiswedstrijd tegen Ajax, ondanks dat er met 0-2 werd verloren. Wel vindt de oefenmeester dat de doelpunten te makkelijk werden weggegeven.

"Als je een goed resultaat wil halen tegen een topclub, dan moet je in eerste instantie de 0-1 niet zomaar weggeven", moppert Petrovic bij de NOS. "Bij een ingooi stonden twee mensen niet op hun eigen positie. Duplan is onze nummer 10, maar stond bij de rechtsback en Jansen hoorde bij Schöne te staan. We hebben de afgelopen dagen nog aangegeven hoe we bij een ingooi moesten staan."

"In de eerste twintig minuten was er niets aan de hand. Ajax was beter in balbezit, maar dat is bekend", vervolgt Petrovic. "Dan ga je met 0-1 de rust in, maar je begint nog wel met alle positivisme aan de tweede helft, want je zit nog in de wedstrijd. Dan valt echter die tweede goal en is het over. Ik ben wel blij dat we niet door het ijs gezakt zijn. Want met nog twintig, 25 minuten te spelen had je ook nog zomaar met 0-4, 0-5 of 0-6 kunnen verliezen. We hebben er alles aan gedaan en karakter getoond, alleen kwalitatief was het een klasse verschil met Ajax."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen