Icardi wordt gestraft maar blijft aanvoerder van Internazionale

17 oktober 2016, 18:31

Mauro Icardi blijft aanvoerder van Internazionale. Wel heeft de club besloten om hem een straf op te leggen na het overtreden van het clubreglement. Dat werd besloten na een gesprek met de aanvaller naar aanleiding van de problemen tussen hem en de supporters.

Icardi ligt sinds het uitkomen van zijn biografie niet heel lekker bij de fans van Internazionale. In zijn boek bevestigde hij namelijk ooit gezegd te hebben dat hij "honderd criminelen uit Argentinië wil bellen om supporters die hem zouden aanvallen te vermoorden". Zondagavond verzamelden de ultra's van Inter zich voor de deur van de 23-jarige Argentijn.

De aanvoerder van Inter heeft inmiddels spijt betuigd en laat weten de straf van de club dan ook te accepteren. "Dit is een trieste periode in mijn tijd bij Internazionale. Het misverstand is allemaal voortgekomen uit één pagina uit mijn boek die waarschijnlijk iets te gehaast geschreven is: een pagina waarin de toon niet gepast was en ik bied mijn excuses aan aan de supporters. Ik zal er alles aan doen om die pagina te verwijderen zodat niemand zich beledigd, verraden of bedreigd voelt", aldus Icardi op de website van Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen