'Directie Internazionale uit zorgen tegenover De Boer'

18 oktober 2016, 10:33   Bijgewerkt: 19 oktober 2016, 13:49

Precies een maand geleden boekte Internazionale een knappe zege op Juventus. Die werd nog gevolgd door een uitoverwinning bij Empoli, maar sindsdien zit de klad er weer in bij de ploeg van Frank de Boer. De laatste vier officiële wedstrijden leverden drie nederlagen en een gelijkspel op en dus neemt de druk weer toe.

Volgens La Gazzetta dello Sport had de trainer maandag voor de training een ontmoeting met een vice-president Javier Zanetti, technisch directeur Piero Ausilio en algemeen directeur Giovanni Gardini. In het gesprek uitten zij hun zorgen over de keuzes, de manier waarop hij de ploeg aanstuurt en de fysieke gesteldheid van het team. Dat het duo Geoffrey Kondogbia en Marcelo Brozovic al weken niet meer bij de selectie zit, is een van de dingen die het drietal niet zint. Hun zorgen zouden gedeeld worden door de Chinese eigenaren.

Toch schrijft de sportkrant dat de druk op De Boer niet zodanig is dat nu al zijn baan in het geding komt. Dat gebeurt pas als hij in de komende wedstrijden tegen Southampton (voor de Europa League) en Atalanta ook tegen nederlagen aanloopt. Na de thuiswedstrijd tegen Crotone, op 6 november, volgt er sowieso een evaluatiemoment voor De Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen