Problemen ADO nemen toe; er is zelden contact met Wang

2 december 2016, 09:22

ADO Den Haag heeft opnieuw grote problemen in de communicatie met haar eigenaar Hui Wang. De Chinees is zelden te bereiken door de directie en de raad van commissarissen. Net als vorig seizoen zitten de Hagenezen nu financieel in de problemen, maar waar de aandeelhouder van United Vansen zich precies ophoudt is voor niemand in het Kyocera Stadion duidelijk.

De bedoeling is dat de zakenman maandag in Nederland arriveert voor een bezoek aan de club, maar of hij ook daadwerkelijk komt, dat is nog onduidelijk. Algemeen directeur Mattijs Manders kan alleen maar hopen dat Wang er volgende week bij is. "Om het afgelopen boekjaar af te sluiten, maar vooral om vooruit te kijken. Dat is in mijn ogen nu het allerbelangrijkste. Ik ga niet om geld vragen, maar hoop wel op een visie. Wat wil United Vansen van ADO? Tot nu toe blijft het allemaal vrij onduidelijk en daar moeten we van af", vertelt Manders aan Voetbal International.

Toch zal er ook financieel het een en ander doorgesproken moeten worden. Voor de komende maand dreigen er grote problemen aangezien de club de salarissen en stadionhuur niet kan betalen. Bovendien heeft de selectie nog altijd geen duidelijkheid over hun premies voor dit seizoen.

Vorig seizoen waren er ook grote problemen, maar kwam het uiteindelijk allemaal goed. Op 1 april kwam het beloofde geld uit China aan in Den Haag. Wang sprak destijds over een stroeve start. "Door de goede overleggen die wij afgelopen maand hebben gehad, is duidelijk geworden dat wij samen verder gaan. De basis voor een gezonde samenwerking is nu gelegd. Hopelijk kunnen wij nu in alle rust verder bouwen aan deze mooie voetbalclub", zo luidde zijn verklaring destijds.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen