Ranieri: "Als Vardy rustig blijft, gaat hij weer scoren"

18 oktober 2016, 16:38

In deze fase van het afgelopen seizoen had Jamie Vardy al elf keer gescoord voor Leicester City, maar deze jaargang staat de teller pas op drie treffers in twaalf wedstrijden. In de laatste zeven duels kwam de 29-jarige aanvaller zelfs helemaal niet meer tot scoren.

"Het is belangrijk dat hij rustig blijft en zijn kracht behoudt. Dan zal hij weer scoren", blijft Leicester City-manager Claudio Ranieri kalm in gesprek met de BBC. Premier League-kampioen Leicester City heeft in het nieuwe seizoen na acht wedstrijden pas acht punten. In de Champions League doen The Foxes het met de volle zes punten uit twee duels stukken beter. Vanavond (dinsdag) krijgen ze in het miljoenenbal bezoek van FC Kopenhagen.

"In de Premier League moeten we aan het einde van het seizoen veilig zijn. De Champions League is nu, dus dat heeft op dit moment de prioriteit", vervolgt Ranieri. "Het duel met Kopenhagen wordt heel belangrijk. Het zal ons vertellen waartoe we in staat zijn in de Champions League. We hebben een goede ploeg en moeten onze kwaliteiten laten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen