Pochettino: "Al met al is dit denk ik een goed punt"

18 oktober 2016, 23:57   Bijgewerkt: 19 oktober 2016, 00:43

Mede door een afgekeurde goal van Vincent Janssen en een kopbal op de lat van diezelfde Janssen bleef Tottenham Hotspur dinsdag in de derde speelronde van de Champions League-groepsfase op bezoek bij Bayer Leverkusen steken op een 0-0 gelijkspel. Spurs-manager Mauricio Pochettino heeft vrede met dat resultaat.

"Ik ben niet teleurgesteld", zegt Pochettino bij BT Sport. "Al met al is dit denk ik een goed punt voor ons. Het was een heel zware wedstrijd. In de eerste helft verdienden we meer, maar in de tweede helft werd Leverkusen beter. Ik ben tevreden met het punt."

"Na de pauze werd Leverkusen in mijn ogen sterker en begonnen ze het duel te domineren", vervolgt Pochettino. "We moeten positief zijn, we hebben het in eigen hand om de volgende ronde te bereiken." Tottenham staat met vier punten tweede in groep E, op één punt van koploper AS Monaco. Leverkusen en CSKA Moskou hebben respectievelijk drie en twee punten.

Over twee weken speelt Tottenham weer tegen Leverkusen, dan voor eigen publiek. "Dat wordt een belangrijke test voor ons", weet Pochettino. In de eerste speelronde van deze Champions League-jaargang verloren The Spurs thuis van AS Monaco. "We moeten het gevoel veranderen na het verlies tegen Monaco en laten zien dat Wembley als ons eigen huis kan zijn." Tottenham speelt in de CL op Wembley, omdat naast het eigen White Hart Lane een nieuw stadion wordt gebouwd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen