Ranieri na zege: "Concentratie doorzetten in competitie"

18 oktober 2016, 23:57   Bijgewerkt: 19 oktober 2016, 00:37

Na drie wedstrijden in de Champions League heeft Leicester City nu al meer punten dan het na acht duels heeft in de Premier League (negen om acht). Dinsdag wist de Engelse kampioen thuis ook te winnen van FC Kopenhagen (1-0). Manager Claudio Ranieri hoopt dat Leicester deze lijn in de competitie kan doorzetten.

"Het was een zware wedstrijd", begon Ranieri na afloop zijn analyse bij BT Sport. "Dat wisten we van tevoren ook. FC Kopenhagen is een sterke ploeg, die heel georganiseerd staat. Het is een team dat lastig te verslaan is, maar we hebben het goed gedaan. In de eerste helft speelden we redelijk. Het was moeilijk om tussen de linies te spelen, maar in de tweede helft was het veel beter."

"In de Champions League ben je veel geconcentreerder en meer gefocust gedurende de wedstrijd", vervolgde Ranieri. De Italiaan merkt wat dat betreft een verschil met de competitie. "Maar ik hoop dat we dat snel kunnen veranderen, want op deze manier kunnen we niet verder gaan. Het is ons doel om de concentratie in de Premier League te verbeteren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen