AZ gaat zonder Vlaar vol voor overwinning tegen Maccabi

19 oktober 2016, 19:12

Het uur U is aangebroken voor AZ in de Europa League. Na twee speelronden staat de ploeg uit Alkmaar op één schamel puntje, waardoor het donderdag moet winnen van Maccabi Tel Aviv om uitzicht te houden op overwintering. Coach John van den Brom zegt dat hij met zijn ploeg vol voor de winst gaat, maar moet aanvoerder Ron Vlaar wel missen.

De centrumverdediger moet door een kuitblessure verstek laten gaan, bevestigde de trainer op de persconferentie. "Dat is niet alleen vervelend voor Ron, maar ook voor het team en mezelf. Door de blessure kunnen we veel kanten op, maar daar zeg ik nu nog niets over." Hoewel Maccabi nog op nul punten staat, waakt AZ voor onderschatting. "Het is een goede ploeg. Ze staan ook niet voor niets bovenaan in hun competitie. Ze hebben al een aantal weken geen wedstrijd gespeeld, maar dat kan zowel voor- als nadelig uitpakken."

Van den Brom weet dat AZ donderdag de punten in Alkmaar moet houden om nog een rol van betekenis te spelen in de poule. "Het wordt alles of niets. We gaan proberen het initiatief te pakken. Daarbij gaan we geen open huis houden, maar moeten we geconcentreerd spelen. We moeten dus nu twee keer winnen, anders wordt Europees overwinteren moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen