Groep B: Besiktas en Benfica slaan toe in spannende groep

19 oktober 2016, 22:55   Bijgewerkt: 19 oktober 2016, 23:10

De verschillen zijn in Groep B op de helft van de groepsfase uiterst klein. Vanavond boekte Benfica een degelijke 0-2 overwinning bij Dinamo Kiev, terwijl Napoli op eigen veld een pijnlijke 2-3 nederlaag leed tegen Besiktas. Tussen de eerste drie teams van de poule is het verschil na vanavond minimaal.

Het was niet de avond van Napoli. Tegen Besiktas, dat in de eerste twee duels nog niet had gewonnen, verloor de Italiaanse topclub vandaag met 2-3. De thuisploeg kwam twee keer terug van een achterstand, maar moest bij de derde tegengoal haar verlies nemen. Voor Napoli waren Dries Mertens, die ook enkele grote kansen miste, en Manolo Gabbiadini trefzeker. Lorenzo Insigne had ook op het scorebord kunnen staan, maar liet kort na rust na om een strafschop te benutten bij een 1-2 achterstand. Bij de Turken was Vincent Aboubakar de grote man. Hij was voor de pauze al trefzeker en nam in de 86ste minuut de winnende treffer voor zijn rekening door bij de tweede paal de bal in het doel te koppen na een vrije trap. Het leek er echter wel op dat de treffer in buitenspelpositie werd gemaakt. 

Net als Besiktas heeft ook Benfica woensdag drie punten gepakt. Eduardo Salvio en Franco Cervi maakten de doelpunten in de uitwedstrijd: 0-2. De Portugezen bezetten de derde plaats in de groep met vier punten, achter Besiktas (vijf punten) en koploper (Napoli zes). Dynamo Kiev staat met één punt onderaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen