Mühren basisspeler bij AZ na geslaagde invalbeurt

20 oktober 2016, 20:22

Na zijn succesvolle invalbeurt van afgelopen zaterdag tegen Vitesse, waarin hij met twee doelpunten een punt redde voor zijn club (2-2), heeft Robert Mühren vanavond een basisplaats bij AZ in het Europa League-thuisduel met Maccabi Tel Aviv.

Coach John van den Brom heeft voor het treffen met Maccabi gekozen voor een 4-4-2-formatie, in plaats van 4-3-3. Dat heeft mede te maken met de afwezigheid van Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller komt uit Iran en dat land erkent Israël, waaruit Maccabi afkomstig is, niet. Als Jahanbakhsh vanavond toch gespeeld zou hebben, dan riskeerde hij niet meer te worden opgeroepen voor de nationale ploeg.

Mühren vormt de AZ-voorhoede met Fred Friday. Wout Weghorst en Dabney dos Santos moeten genoegen nemen met een plaats op de bank. Op het middenveld is weer plek voor Joris van Overeem. Hij speelt in die linie samen met Derrick Luckassen, Iliass Bel Hassani en Ben Rienstra.

De ontmoeting tussen AZ en Maccabi Tel Aviv in het AFAS Stadion begint om 21.05 uur.

Opstellingen

AZ: Rochet; Johansson, Van Eijden, Wuytens, Haps; Van Overeem, Luckassen, Bel Hassani, Rienstra; Friday, Mühren.

Maccabi Tel Aviv: Rajkovic; Dasa, Ben Haim, Tibi, Ben Harush; Alberman, Medunjanin, Golasa; Scarione, Kjartansson, Ben Chaim.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen