Gio: "Hard en goed op weg, maar we zijn er nog niet"

20 oktober 2016, 23:45

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst vond zijn elftal volwassen spelen tegen Zorya Luhansk. Het derde groepsduel in de Europa League leverde de Rotterdamse club ook drie punten op. Door een goal van Nicolai Jørgensen in de tweede helft werd het 1-0 in De Kuip.

"We hebben vandaag goed en compact gespeeld. Zeker in Europese wedstrijden is het belangrijk dat je geen kansen weggeeft en dat je de kansen die je zelf krijgt ook afmaakt. Dat hebben we goed gedaan", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. "We hadden al snel het gevoel dat deze wedstrijd door één doelpunt beslist zou kunnen worden, zoals dat ook de afgelopen twee groepsduels het geval was. Tegen Manchester United kwamen we op voorsprong, tegen Fenerbahçe lukte dat niet."

"Vandaag hadden we eerder op voorsprong kunnen komen, bijvoorbeeld als we meer geluk hadden gehad in de standaardsituaties. Na het doelpunt van Nicolai hebben we de wedstrijd professioneel uitgespeeld en uitgestraald dat we de voorsprong niet meer uit handen zouden geven", vervolgt Van Bronckhorst. "We hebben Zorya niet in hun kracht laten spelen en zelf kansen gecreëerd. Dat maakt dit een goede overwinning. Thuis winnen is de basis om eventueel door te gaan. We zijn hard en goed op weg, maar we zijn er nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen