Mourinho over kritiek op Pogba: "Zo gaat bij de 'Einsteins'"

21 oktober 2016, 10:06

Hij moest even op gang komen bij Manchester United, maar Paul Pogba heeft donderdag laten zien wat hij in huis heeft. De Franse topaankoop scoorde twee keer tegen Fenerbahçe (4-1) en legde daarmee de kritische media het zwijgen op. Na de wedstrijd haalde coach José Mourinho verhaal bij de journalisten.

In de ogen van de trainer zijn de Engelse media te hard geweest voor de middenvelder. "Bij jullie gaat hij van de slechtste speler naar de beste voetballer van de Premier League in slechts 48 uur", sprak Mourinho bij de persconferentie tegen de journalisten. "Zo gaat dat bij jullie, de Einsteins", sprak de coach. "We weten allemaal dat Paul een goede speler is. Het kost echter wat tijd om zijn potentieel te laten zien. In het Italiaanse voetbal wordt er totaal anders gespeeld dan hier, daardoor kost het tijd om je aan te passen."

Volgens Mourinho kon Pogba de kritiek van de afgelopen periode prima naast zich neerleggen. "Hij is een jongen met veel zelfvertrouwen", zei de Portugees volgens Sky Sports. "Hij raakt niet depressief als sommige mensen zeggen dat hij een slechte speler is. Hij bleef klam."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen