HSV opnieuw onderuit, AS Monaco wint doelpuntrijk

21 oktober 2016, 22:53

Hamburger SV is ook na acht speeldagen nog zonder overwinning in de Duitse competitie. De ploeg van coach Markus Gisdol verloor vrijdag in het eigen Volksparkstadion met 0-3 van Eintracht Frankfurt, door tegengoals van Lewis Holtby (eigen doelpunt), Shani Tarashaj en Hans Seferovic. HSV-speler Dennis Diekmeier kreeg bij een 0-1 stand zijn tweede gele kaart.

Hamburger SV staat met twee punten uit acht wedstrijden voorlaatste in de Bundesliga. De noorderlingen hebben alleen Ingolstadt onder zich. Dat team heeft één punt, maar speelt zaterdag nog thuis tegen Borussia Dortmund. Frankfurt staat na de overwinning in Hamburg voorlopig op de vierde plek.

In de Ligue 1 zegevierde AS Monaco in het eigen Stade Louis II met 6-2 over Montpellier HSC. Na 63 minuten stond het nog 2-2, maar daarna maakten Jemerson, Valere Germain, Thomas Lemar en Adama Traoré het verschil voor de equipe uit het prinsdom, die nu één punt minder heeft dan koploper OGC Nice. Dat team gaat zondag nog wel op visite bij FC Metz.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen