Dolend De Graafschap spreekt vertrouwen uit in Vreman

22 oktober 2016, 12:34

Hoewel het absoluut niet goed gaat met De Graafschap, hoeft trainer Jan Vreman niet te vrezen voor zijn baan. Na de verloren wedstrijd tegen Helmond Sport (2-4) van vrijdag zat technisch manager Peter Hofstede om tafel met de trainer en zijn assistenten, met als uitkomst dat de coach voorlopig de kans krijgt om het om te draaien in Doetinchem.

Volgens Hofstede is het logisch dat Vreman krediet heeft bij De Superboeren. "Vreman verdient het respect om dit om te draaien", zegt hij tegen Omroep Gelderland. De verliespartij tegen Helmond was voor De Graafschap al de vierde competitienederlaag op rij. "Zo kan het niet langer", vindt Hofstede. Hij laat echter ook weten dat Vreman vrijdag weer in de dug-out zal zitten. "Dat is honderd procent zeker."

"We laten het nu ook even bezinken, maar Jan Vreman krijgt de kans om het om te draaien", zegt Hofstede. "Het is duidelijk dat het vertrouwen ontbreekt. We hebben net gesproken wat we nu moeten doen. Daar zijn wel wat ideeën over, maar dat houden we onder ons. We moeten de hoofden in elk geval weer bij elkaar steken. Elkaar aanspreken op afspraken in het veld. Zijn die duidelijk? Want zo kan het natuurlijk niet verder. Je ziet niet terug wat je wil. Iedereen is ontevreden. Er moet een ommekeer komen."

De Graafschap kan zich nu volledig gaan richten op de uitwedstrijd tegen Achilles '29, omdat het komende week niet in actie komt in de KNVB Beker. De nummer zestien van de Jupiler League werd namelijk in de eerste ronde uitgeschakeld door sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen