Tottenham krijgt dapper Bournemouth niet op de knieën

22 oktober 2016, 15:25

Voor de derde keer in een week heeft Tottenham Hotspur gelijkgespeeld in een officiële wedstrijd. Na de remise bij West Bromwich Albion en het gelijkspel bij Bayer Leverkusen in de Champions League wist de formatie van Mauricio Pochettino ook zaterdagmiddag niet weten te winnen. De uitwedstrijd bij AFC Bournemouth eindigde in 0-0.

De wedstrijd in het knusse Dean Court was er één met twee gezichten. In het eerste bedrijf was Bournemouth, dat vorige week nog een klinkende 6-1 zege had geboekt op Hull City, de betere ploeg. Dat leidde ook tot enkele kansen, maar verder dan een bal op de lat kwam de thuisformatie van trainer Eddie Howe niet. Na de pauze bonkte Tottenham veelvuldig op de deur bij de thuisploeg, maar mede door geweldige werklust bleef Bournemouth op de been. Ook Vincent Janssen, die in een uur als invaller in het veld kwam, kon het verschil niet maken en kreeg geen mogelijkheid om af te drukken. Daardoor laat Tottenham de kans om, in ieder geval tijdelijk aan kop te gaan in de Premier League, liggen.

Overigens stond de wedstrijd in de tweede helft nog even in brand, toen Tottenham-invaller Moussa Sissoko zijn elleboog in het gezicht van Harry Arter plantte. De arbiter liet het incident links liggen, maar de Fransman kan op basis van videobeelden alsnog een schorsing aan zijn broek krijgen van de FA.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen