Go Ahead Eagles haalt snoeihard uit naar misdragende fans

24 oktober 2016, 20:43

Het gedrag van enkele fans van Go Ahead Eagles is maandag door de club met duidelijke bewoording afgekeurd. Tijdens de wedstrijd tegen FC Twente (0-2 verlies) hebben enkele fans naast het uitvak zich misdragen.

"Tijdens de afgelopen wedstrijd was het opnieuw onrustig op het vak naast het uitvak", zo valt te lezen op de website van de Deventenaren. "Zo werd er met voorwerpen en vloeistoffen gegooid, is er een steward mishandeld, werd een medewerker van de supportersvereniging agressief bejegend en werden er respectloze vuurwerkgeluiden gemaakt."

"Hoewel dit het gedrag is van een enkeling, heeft het grote gevolgen voor het gevoel van veiligheid en welbehagen van vrijwilligers, stewards en goedwillend publiek in het stadion. De geweldige sfeer in het stadion wordt gemaakt door de goedwillende 99,9% van het Eagles-publiek. Dit onderstreept de club graag."

"Maar op het moment dat stewards worden mishandeld en vrijwilligers agressief worden bejegend, wordt diezelfde sfeer negatief overstemd en hebben we allemaal een probleem. Go Ahead zal zich keihard blijven inzetten om korte metten te maken met bovengenoemd wangedrag. De club distantieert zich van alle vormen van respectloos gedrag richting vrijwilligers of mede-voetbalfans."

"Op dit moment wordt intensief onderzoek gedaan naar de feiten die tijdens Go Ahead Eagles – FC Twente hebben plaatsgevonden. Wanneer bekend is om wie dit gaat, krijgen de daders een passende straf opgelegd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen