Wang lijkt zich meer te gaan bemoeien met ADO-beleid

2 december 2016, 09:19

Sinds Hui Wang de clubeigenaar van ADO Den Haag is, leeft deze club vaak in onzekerheid. Het gaat meer dan eigenlijk zou moeten over het uitblijven van geld van het Chinese bedrijf United Vansen, dat in handen is van Wang. Om meer duidelijkheid en een scherper beleid te kunnen creëren, lijkt de Chinese investeerder zich meer met ADO te gaan bemoeien.

Wang is naar Nederland afgereisd om de belangrijke bijeenkomst over de begroting van ADO bij te wonen. Voor de Chinees en de club een mooie mogelijkheid om elkaars behoeften duidelijk te maken. Nu lijkt het de vraag of Wang zich zelf meer gaat mengen in de beleidsvoering van de Haagse eredivisionist, of dat hij meer van zijn mensen in Den haag installeert om de boel in goede banen te leiden.

Algemeen directeur Mattijs Manders geeft hier (nog) geen bevestiging van, maar kreeg wel van Wang te horen dat er op commercieel en financieel vlak meer moet gebeuren bij ADO. Wellicht wordt de organisatiestructuur daarvoor veranderd. "Dit is niet iets wat je in één vergadering even doet, we zijn ook nog niet aan alles toegekomen", laat Manders weten in De Telegraaf. "Als het lukt zitten we over een paar weken weer met elkaar over een aantal onderwerpen. Het was fijn dat we voor het eerst met de voltallige rvc lang en goed hebben kunnen spreken over welke kant we op willen. Verder is het al langer duidelijk dat we er als club financieel hard aan moeten trekken."

ADO kende dit seizoen een uitstekende start, maar is inmiddels door een slechte reeks teruggevallen naar de tiende plaats. Vanavond (dinsdag) is Telstar de tegenstander van de Hagenaars in het toernooi om de KNVB Beker.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen