Jaakke adviseur van KNVB-rvc: "Wil dit graag doen"

25 oktober 2016, 08:24

Maandag werd bekend dat John Jaakke als adviseur van de raad van commissarissen aan de slag gaat bij de KNVB. De oud-voorzitter van Ajax hoefde geen twee keer na te denken toen de voetbalbond hem benaderde.

"Ik ben twee weken geleden benaderd om mijn bijdrage te leveren. En als dat zinvol is, wil ik dat graag doen", vertelt de 62-jarige Jaakke aan De Telegraaf. Hij vindt niet dat er na zijn komst en het eerdere vertrek van PSV-directeur Toon Gerbrands als commissaris van de ECV, een te grote Ajax-vertegenwoordiging is. "Ik kijk niet naar Ajax, Feyenoord of PSV. We moeten nu samen naar de KNVB kijken. Misschien kom ik eens met Toon over zijn beslissing te spreken, want ik schat in dat we met veel mensen uit de voetballerij om tafel gaan om te praten over hun visie, verwachtingen en hoe ze tegen bepaalde dingen aankijken."

Verder is zijn klus bij de KNVB vooral een mooie uitdaging voor Jaakke, die samen met CDA-Eerste Kamerlid Niek-Jan van Kesteren is aangesteld. "Ik heb nog niet met anderen gesproken, dus wil snel met z'n allen kijken wat ons te doen staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen