Sparta ruikt bloed: "Zaterdag veel goede dingen gedaan"

25 oktober 2016, 09:50

Dat het momenteel zeer moeizaam loopt bij PSV, zorgt ervoor dat men bij Sparta vol vertrouwen toeleeft naar de bekerontmoeting van vanavond (dinsdag). Maandag sprak Roy Kortsmit al uit dat hij geloof heeft in een stunt en aanvoerder Michel Breuer sluit zich aan bij de doelman.

Afgelopen weekend verloor Sparta met 1-0 bij PSV in de competitie, maar de promovendus hield zich knap staande in Eindhoven. Dat optreden heeft de selectie van Alex Pastoor veel zelfvertrouwen gegeven, zegt Breuer. "We hebben zaterdag veel goede dingen gedaan met druk zetten en kansen creëren. We moeten proberen om dat in de volgende wedstrijd langer vol te houden. Een stunt zou mooi zijn", zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Breuer won in 2009 de beker al met sc Heerenveen. "Daar heb ik mooie herinneringen aan. Als ik nog een beker wil, dan moet PSV eraan geloven. We gaan ervoor", zegt de verdediger, die hoopt dat hij in de basis zal starten. Hoewel de verdediger een vaste waarde is, bestaat de kans dat Pastoor de 36-jarige verdediger rust geeft. "Als het kan en het is verantwoord, dan ben ik erbij. Of je nu 16 of 36 jaar bent, je wil altijd spelen. Al moet je daar wel verstandig naar kijken. Het is geen issue, maar je moet wel reëel blijven en beseffen dat je ouder bent", besluit de centrumverdediger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen