Drie wedstrijden schorsing voor Sissoko en Medel

25 oktober 2016, 11:40

Moussa Sissoko en Gary Medel moeten in respectievelijk de Premier League en de Serie A drie wedstrijden toekijken. Tottenham Hotspur-middenvelder Sissoko deelde tegen Bournemouth afgelopen weekend een elleboogstoot uit, terwijl Internazionale-speler Medel in de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo hetzelfde deed.

Beide spelers zijn voor drie wedstrijden geschorst, zo is bekend geworden. Voor Sissoko betekent de straf dat hij onder meer de kraker tegen Liverpool van dinsdagavond moet missen. Ook het duel met Leicester City en de derby tegen Arsenal gaan aan de neus van de Fransman voorbij. Sissoko plantte zaterdag zijn elleboog in het gezicht van Bournemouth-speler Harry Arter. Ondanks dat hij geen kaart kreeg van de arbiter, is hij dus alsnog geschorst.

Frank de Boer moet het de komende drie duels doen zonder middenvelder Garry Medel. De Chileen deelde afgelopen weekend tegen Atalanta Bergamo (2-1) een elleboogstoot uit en heeft van de Italiaanse bond een straf van drie wedstrijden opgelegd gekregen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen