Herstelde Strootman keert na relletje terug in basis

25 oktober 2016, 15:27

Na een openlijke confrontatie tussen AS Roma-trainer Luciano Spalletti en Oranje-bondscoach Danny Blind is Kevin Strootman weer fit en klaar om in de basis te staan in de uitwedstrijd tegen Sassolo van woensdagavond. Dat heeft Spalletti bevestigd op een persconferentie.

"Strootman zal weer spelen vanaf het begin", sprak Spalletti op zijn perspraatje in aanloop naar de wedstrijd tegen Sassuolo. De Toscaanse coach rekent erop dat de Nederlandse middenvelder het minimaal zestig minuten kan volhouden. "Met de kwaliteiten die hij bezit, moet hij zeker een uur kunnen spelen."

Strootman hield wat rugklachten over aan de interlandperiode, waarin hij met het Nederlands elftal speelde tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Dit tot onvrede van Spalletti. "Ze zijn onzorgvuldig omgegaan met Strootman. Hij is afgeslacht bij de nationale ploeg. In Nederland maakt men zich niet druk over AS Roma, zo is het nou eenmaal", mopperde de trainer van Roma. "Ik ben verbolgen en in mijn wiek geschoten. Wij gaan bij Oranje op verantwoorde wijze met internationals om. Zulke beschuldigingen lijken nergens op", reageerde Blind in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen