Boer hoopte stiekem op plek onder de lat na vertrek Cillessen

25 oktober 2016, 17:41

Diederik Boer was dit seizoen graag eerste doelman geworden bij Ajax. De ervaren keeper had even hoop op het moment dat Jasper Cillessen naar FC Barcelona vertrok. Desondanks moet Boer zich tevredenstellen met een plek achter de jonge André Onana (20).

Bovendien lijkt de gehuurde en bijna herstelde Tim Krul ook hoger in de pikorde te staan. "Toen ik hier kwam, wist ik wat mijn rol zou zijn", reageert Boer op de officiële website van Ajax. "Alleen toen Jasper wegging, heb ik wel even de hoop gehad om de tijdelijke rol over te nemen. De keuze is toen alleen op André Onana gevallen." Boer mag wel in het bekertoernooi aan de slag voor Ajax.

In de tweede ronde van de KNVB Beker is woensdagavond amateurvereniging Kozakken Boys de opponent. "Een leuk wedstrijdje weer. Ik heb er zeker zin in." Boer heeft soms wel moeite met zijn reserverol. "Ik heb de afgelopen weken ook twee wedstrijden met Jong Ajax gespeeld. En tussendoor nog een duel bij het eerste met een gecombineerd elftal. Het gaat nu alleen om het echt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen