Conte onder de indruk van verhuurde Chelsea-aanvaller

25 oktober 2016, 18:34

Tammy Abraham is een van de vele spelers (38) die Chelsea dit seizoen verhuurt. In tegenstelling tot de meesten lijkt Abraham wel degelijk een toekomst te hebben bij de Londenaren. Hoofdtrainer Antonio Conte is namelijk onder de indruk van de negentienjarige aanvaller.

Abraham speelde tot op heden zeventien duels voor Bristol City en kwam daarin elf keer tot scoren. "Abraham is een van de vele talenten die de toekomst van Chelsea is. Hij is nog ontzettend jong. Ik heb hem slechts een week meegemaakt tijdens de voorbereiding in de Verenigde Staten. Toen hebben we besloten hem te laten verhuren aan een club waar hij wekelijks zou spelen om ervaring op te doen", vertelt Conte in gesprek met de Engelse media.

"Daarna moet hij bij ons terugkeren. Hij heeft ontzettend veel potentie, zowel op technisch gebied als op het fysieke vlak. Met de toekomst van de club zit het wel goed. Dit seizoen zitten er al vier spelers uit de jeugdopleiding bij de selectie, dat is al fantastisch. Als zij het verdienen om te spelen, dan spelen ze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen