VVSB dankzij zege op Katwijk naar derde ronde KNVB Beker

25 oktober 2016, 20:25

Ook dit seizoen is VVSB uit Noordwijkerhout bezig aan een goed bekerseizoen. De ploeg bereikte dinsdagavond de derde ronde van het bekertoernooi door Katwijk uit te schakelen. VVSB was op het eigen sportpark met 3-0 te sterk voor de tegenstander.

VVSB was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. Het duurde een half uur voordat het openingsdoelpunt tegen de touwen lag. Maikey Parami, vorig seizoen nog de bekerheld met het winnende doelpunt tegen FC Den Bosch, tikte met rechts binnen voor zijn club. Vier minuten daarna schoof Tim de Rijk vanaf rand strafschopgebied de verdubbeling binnen.

Katwijk tapte in de tweede helft uit een ander vaatje. Desondanks kwam het niet verder dan enkele gevaarlijke momenten voor het doel van VVSB. De thuisploeg had vooral meer overtredingen nodig om Katwijk van zich af te houden. In de blessuretijd scoorde Giovialli Serbony het laatste doelpunt van de avond.