Mourinho baalt: "Leven in Manchester is een ramp"

26 oktober 2016, 12:21

Met slechts veertien punten uit negen wedstrijden in de Premier League is het debuut van José Mourinho als trainer van Manchester United nog geen groot succes. Maar ook het leven in de Engelse stad valt de Portugees enorm tegen.

In Manchester zit Mourinho alleen in een hotel terwijl zijn vrouw en kinderen nog altijd in Londen wonen. "Mijn dochter viert volgende week haar twintigste verjaardag en mijn zoon wordt over enkele maanden 17. Ze hebben een stabiel leven in Londen: universiteit, voetbal en vrienden. Ze zijn op een leeftijd gekomen waarop ze me niet meer overal kunnen blijven volgen. Dit is de eerste keer dat ons gezin niet onder één dak woont", aldus de trainer in gesprek met Sky Sports. 

"De pers staat elke dag voor mijn deur. Voor het hotel en mijn kledingsponsor is dat goede reclame, maar voor mij is het een ramp", aldus Mourinho, die graag wat meer anonimiteit zou hebben. "Ik zou graag eens een wandeling maken, maar dat is onmogelijk. Gewoon de rivier oversteken en uit eten in de stad zit er niet in, dat is echt heel jammer. Dus gebruik ik af en toe maar apps om eten te laten bezorgen. Koken kan ik niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen