Ramos duikt op bij Dordrecht: "Ik zeg niet gelijk nee"

26 oktober 2016, 16:12

Guy Ramos zit op dit moment zonder club en heeft daarom zijn gezicht laten zien bij FC Dordrecht. De 31-jarige verdediger, die in de voetbalwereld te boek staat als een echte kaartenpakker, hoopt op een avontuur in het buitenland, maar sluit niet uit dat hij bij De Schapenkoppen aan de slag zal gaan.

De Rotterdammer stond onder contract bij FC Wil, maar is al een tijdje verrokken bij de Zwitserse club. Daarom heeft hij zich dus gemeld in Dordt. "Het buitenland heeft mijn voorkeur, maar ik zeg niet gelijk nee tegen FC Dordrecht", zegt Ramos tegen RTV Rijnmond. De verdediger kwam eerder al zes seizoenen uit voor Dordrecht. De Kaapverdische international verdedigde ook de clubkleuren van RKC Waalwijk, Roda JC en dus FC Wil.

Ramos beleefde een aardig eerste seizoen bij FC Wil, maar daarna ging het mis. "Ik was aanvoerder en maakte de meeste minuten van de hele selectie, maar toen kreeg ik onenigheid met de investeerder. Hij kon mijn spel als inschuivende verdediger niet waarderen, en liet zijn bevindingen weten via een Whatsapp-bericht. Dat was een aardige lap tekst. Ik heb hem toen niet bedankt voor zijn wijze woorden en dat is hem waarschijnlijk in het verkeerde keelgat geschoten", aldus Ramos.

De verdediger heeft een tijdje voor zichzelf getraind, maar pakt de draad dus weer op bij Dordrecht. Daar krijgt hij te maken met coach Gérard de Nooijer: "Hij ziet er goed afgetraind uit en trainde prima mee. Ik ga de komende weken eens kijken wat hij wil, wat de club wil en of wij hem kunnen gebruiken", zegt De Nooijer tegen bovengenoemd medium over Ramos.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen