De Koning 'lag wel even wakker' van gênante afgang

26 oktober 2016, 16:56

Een grote afgang voor Go Ahead Eagles betekende dinsdagavond een van de grootste bekerverrassingen van de afgelopen jaren. De eredivisionist uit Deventer ging in de eigen Adelaarshorst met 1-2 onderuit tegen De Jodan Boys, die in de hoofdklasse zaterdag spelen. Daags na het debacle loopt men met de staart tussen de benen rond in Deventer, zo ook coach Hans de Koning.

"Het was een kort nachtje, hier lig je wel even wakker van. Dit is dramatisch voor iedereen die er bij was. Voor de fans, maar ook voor de mensen binnen de club natuurlijk", zegt De Koning een dag na het drama tegen RTV Oost. Hij wil niet met excuses komen. "Wij zijn hier verantwoordelijk voor."

De Koning vindt het jammer dat supporters en media zich verbazen over het opstellen van een aantal reservespelers. "Dat is gelul. Daar hadden we een plausibele reden voor. Een aantal spelers is gewoon geblesseerd en dit was een logisch verhaal. Daar staan we nog steeds achter. We hebben niet met een B-team gespeeld", reageert De Koning.

En dan staat komende zondag ook nog eens de IJsselderby tegen PEC Zwolle (uit) op het menu. "We gaan ons uiterste best doen. Maar vergeet niet dat PEC Zwolle ook een fantastische ploeg heeft", stelt De Koning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen