Ten Hag: "Barazite kan veel hoger spelen dan Utrecht"

26 oktober 2016, 23:54

Erik ten Hag heeft woensdagavond genoten van FC Utrecht, dat door een laat doelpunt FC Groningen uit het toernooi om de KNVB Beker wist te knikkeren. De trainer was in het bijzonder zeer positief over Nacer Barazite, die zich tot matchwinner kroonde bij de Domstedelingen.

"Ik vind dat we uitstekend gespeeld hebben. En ik denk niet dat dit toeval is", zegt Ten Hag na de bekerzege op Groningen tegen FOX Sports. "Deze groep is gewoon hartstikke fit en is mentaal steeds meer stappen aan het zetten. De spelers begrijpen steeds beter dat we in staat zijn om wedstrijden te beslissen, als ze het kunnen volhouden en ze dingen kunnen afdwingen. We hebben genoeg spelers op het veld staan die de kwaliteiten hebben om het verschil te maken."

Ondanks het Utrechtse overwicht duurde het tot de blessuretijd tot de enige en de winnende treffer viel. Barazite knikte de winnende goal tegen de touwen. "Ook dat is geen toeval. Als hij echt getergd is, is hij tot ongekende dingen in staat", stelt Ten Hag. "Barazite is een speler die op een veel hoger niveau kan spelen dan het niveau van FC Utrecht. Hij moet wel mentaal strijden om dichter bij de top te komen. Dan is het mooi om te zien dat hij vandaag worstelt én bovenkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen