Bijlow leert veel van collega's en heeft geduld bij Feyenoord

27 oktober 2016, 17:47

Feyenoord heeft enkele uitstekende keepers op de loonlijst staan, maar ook een talent uit de eigen jeugd dient zich aan bij het eerste. De achttienjarige Justin Bijlow heeft donderdag zijn contract verlengd bij de club en hoopt de eerste doelman te worden bij Feyenoord.

Volgens technisch directeur Martin van Geel heeft Bijlow alles in huis om in de toekomst de vaste eerste keeper te worden. "Dat is mooi om te horen. Als mijn kans komt, dan moet ik die met beide handen aangrijpen en zal ik er vol voor gaan. Maar voorlopig moet ik gewoon geduld hebben en genieten van alles wat ik nu meemaak", zegt hij op de clubwebsite. "Ik zie dit contract als een extra stimulans om door te gaan waar ik mee bezig ben."

De doelman steekt veel op zijn ervaren collega's bij het eerste van Feyenoord, zo geeft hij aan. "Vorig jaar heb ik al heel veel geleerd van Kenneth, nu leer ik heel veel van Brad, Pär Hansson en ook Warner Hahn. Dat ik als achttienjarige dagelijks met zulke goede keepers mag trainen, is alleen maar mooi. Ook van het feit dat ik bij wedstrijden samen met Brad de warming-up doe en hem daardoor met een goed gevoel aan wedstrijden kan laten beginnen, geniet ik. We zullen per seizoen bekijken wat het beste is voor mijn ontwikkeling, maar mijn doel blijft uiteraard om tussen de palen te staan in De Kuip."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen