Elia vreest Friezen niet: "Vorig jaar hadden ze geluk"

29 oktober 2016, 15:59

Voor de wedstrijd van zondag tussen Feyenoord en sc Heerenveen zijn de Rotterdammers favoriet. Toch heeft de ploeg het thuis lang niet altijd makkelijk met de Friezen, aangezien er vorig jaar nog met 1-2 verloren werd van de huidige nummer drie van de competitie. Eljero Elia beseft dat de Friezen goed op dreef zijn, maar vindt dat Feyenoord het klusje moet klaren.

"Thuis kunnen wij tegen iedereen domineren, als we maar goed in ons vel zitten", zegt de vleugelspeler tegen RTV Rijnmond. Hij is de nederlaag van vorig jaar tegen Heerenveen nog niet vergeten. "Maar toen hadden ze geluk", vindt Elia. "Wij zitten nu in een hele andere fase en er heerst een andere sfeer binnen de club. Heerenveen is een goed voetballende ploeg en heeft een stabiel elftal. Daarom staan ze denk ik ook zo hoog. Ik vind dat ze goede buitenspelers hebben en een scorende spits. Met Stijn Schaars hebben ze ook nog een ervaren middenvelder, dus ze verrassen me niet. Maar hier thuis mogen we niet verliezen."

Na een vervelende schouderblessure is Elia weer helemaal terug bij Feyenoord. "Ik moet de schade inhalen, want ik heb lang niet gespeeld. Ik heb genoeg energie om meer wedstrijden te spelen", zegt de gretige aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen