Fraser teleurgesteld: "Deden niet veel onder voor PSV"

30 oktober 2016, 09:55

Henk Fraser vond de 0-2 nederlaag van Vitesse in eigen huis tegen PSV teleurstellend. De trainer zag dat zijn ploeg goed meekon met de Eindhovenaren en denkt dat het zeker mogelijk was geweest om punten te pakken. "Het publiek bleef achter ons staan en dat is een goede graadmeter."

"We begonnen eigenlijk heel goed aan de eerste helft. Het tegendoelpunt was een tik voor ons", concludeert Fraser voor de camera van de NOS. "De fase erna was iets minder, maar over de gehele wedstrijd gezien kan ik de ploeg niets kwalijk nemen. Hoewel we geen echte kansen hebben gecreëerd."

Het kwaliteitsverschil tussen de twee ploegen was niet echt aanwezig, zo denkt Fraser. "Wij hebben vandaag voor het grootste deel het spel moeten maken. We hebben dit seizoen een aantal wedstrijden gehad waarin het resultaat niet goed was, maar we toch niet slecht speelden. Het publiek bleef achter ons staan vandaag en dat is een goede graadmeter. Als we vaker zo spelen denk ik dat we tegen heel wat ploegen punten gaan pakken", besloot hij optimistisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen