Van Bronckhorst laat Elia nog niet opdraven in Eredivisie

30 oktober 2016, 13:32

Coach Giovanni van Bronckhorst gaf een aantal spelers die minder wedstrijdritme hadden midweeks de kans in de bekerwedstrijd tegen Excelsior (4-0) winst, maar is voor het eredivisieduel met sc Heerenveen van vanmiddag (zondag om 14.30 uur) teruggevallen op de elf namen die het de afgelopen tijd prima deden in competitieverband.

Dat betekent dat Eljero Elia op de reservebank begint bij Feyenoord. De voorhoede wordt weer gevormd door Bilal Basaçikoglu, Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra. Michiel Kramer, Renato Tapia en Lucas Woudenberg moeten zich ook weer schikken in een rol als reserve. Terence Kongolo, Tonny Vilhena en Dirk Kuyt zijn weer terug in de basis.

Feyenoord ontmoet met Heerenveen de verrassende nummer vier van de Eredivisie. Bij de Friezen is Morten Thorsby op het middenveld de vervanger van de geblesseerde Pelle van Amersfoort. Lucas Bijker keert terug in de basis van coach Jurgen Streppel.

Opstellingen

Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Vilhena, Kuyt; Basaçikoglu, Jørgensen, Toornstra.

sc Heerenveen: Mulder; Marzo, St. Juste, Van Aken, Bijker; Thorsby, Schaars, Kobayashi; Zeneli, Reza, Larsson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen