Van den Brom begint discussie rondom Mühren zat te worden

30 oktober 2016, 20:45

John van den Brom wil het liefst niet meer praten over de discussie rondom Robert Mühren. De spits van AZ was zondag tegen ADO Den Haag (0-1) wederom trefzeker als invaller. Desondanks krijgt de aanvaller nog niet de voorkeur boven Wout Weghorst in de basis.

"We moeten ophouden met dat basisgebeuren", zo is de trainer duidelijk tegenover FOX Sports. "Zeker als de tegenstander vermoeid raakt en de ruimtes groter worden, is Robert dodelijk. Natuurlijk kan hij dat ook vanaf het begin, maar we moeten niet meegaan in de roep om Robert want het team heeft goed gepresteerd. In de tweede helft was het wachten op een doelpunt."

"Dat Robert op de goede plek staat, is een absolute kwaliteit van hem. Hij helpt zichzelf en het team geweldig." De laatste vijf doelpunten in alle competities staan op naam van Mühren. Van den Brom was vooral blij met de overwinning nadat de laatste zege op 18 september was. "Nu kunnen we weer met de borst vooruit lopen, op naar volgende week."

Petrovic

ADO-trainer Zeljko Petrovic was vanzelfsprekend flink teleurgesteld door de late nederlaag in eigen huis. "We zitten in een moeilijke fase, anders hadden we in de laatste zes wedstrijden niet vijf keer verloren. Voor ons was een punt het maximaal haalbare geweest. Helaas geven we de punten weer weg en dat is niet voor het eerst dit seizoen. Dit is een klap voor ons. Ik zag een ploeg keihard werken."

"Voor dit seizoen wisten we dat het een moeilijk seizoen zou kunnen worden, omdat er weinig middelen waren om spelers te halen. Maar dat moet ook geen excuus zijn. We moeten gewoon keihard werken, deze prachtige club in de veilige zone brengen en dan kijken we wel of we in de toekomst iets meer kunnen geven om misschien deze club op een hoger niveau te kunnen brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen