Pereiro blij: "Ik mag in balbezit de vrijheid zoeken"

31 oktober 2016, 09:00

Gastéon Pereiro gaf PSV afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Vitesse de zo gewenste impuls. De vleugelaanvaller was met twee doelpunten goud waard voor de Eindhovenaren, die wel weer even een succesje nodig hadden. De 21-jarige Uruguayaan is blij met de vrijheid die hij krijgt van coach Phillip Cocu.

"Ik mag voorin in balbezit de vrijheid zoeken en daar houd ik ook enorm van", zegt Pereiro in gesprek met het Eindhovens Dagblad over de ruimtes die hij kan benutten tijdens wedstrijden. "Er moest na de nederlaag van dinsdag bij Sparta (3-1, red.) natuurlijk een reactie volgen. Ik ben blij dat ik daarvoor met goals kon zorgen, maar het team bracht me ook uitstekend in stelling", blijft de Uruguayaan bescheiden.

Cocu bedankte de spelers van PSV na afloop voor een mooi verjaardagscadeau, aangezien de trainer zijn 46ste verjaardag vierde. "Een liedje hoefden we gelukkig niet te zingen", knipoogt Pereiro. "Ik geloof ook niet dat hij daarin geïnteresseerd is. Hij zal blijer zijn geweest met wat we lieten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen