VVV kent geen enkele moeite met Jong Ajax op De Toekomst

31 oktober 2016, 22:00   Bijgewerkt: 31 oktober 2016, 23:53

VVV-Venlo heeft maandagavond een klinkende overwinning geboekt op Jong Ajax. Op De Toekomst werd het maar liefst 0-4 voor de bezoekers. Jonathan Opoku was met twee doelpunten belangrijk voor de ploeg. Door de overwinning stijgt VVV naar de tweede plaats in de Jupiler League.

VVV-Venlo begon scherp aan de wedstrijd en binnen een kwartier was er dan ook al de 0-2 voorsprong na doelpunten van Clint Leemans en Opoku. De verdediging van de Amsterdammers maakte geen al te beste indruk en bij de derde treffer van VVV ging ook Peter Leeuwenburgh niet vrijuit. De doelman zag een houdbaar schot van Joey Sleegers door zijn vingers glippen.

Een andere domper voor Jong Ajax was de blessure van Pelle Clement. De aanvoerder, die in de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys debuteerde in het eerste en direct twee keer scoorde, moest na een tik per brancard van het veld.

Ook in de tweede helft kon de ploeg van Marcel Keizer, die de eerste thuisnederlaag incasseerde, geen potten breken. Vlak voor tijd maakte VVV het feestje compleet toen Opoku zijn tweede van de avond maakte. Na twaalf wedstrijden heeft de ploeg uit Venlo slechts één punt achterstand op koploper Jong PSV. De beloften van Ajax staan op de negende plaats met vijf punten achterstand.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen