NEC gaat nieuw bod doen op stadion De Goffert

31 oktober 2016, 23:37

NEC bereidt een nieuw bod voor op stadion De Goffert, zo laat algemeen directeur Bart van Ingen maandag weten. In de afgelopen jaren heeft de club al vaker geprobeerd om het terug stadion te kopen, maar tot nu toe nog zonder succes. 

"Het is voor NEC pure noodzaak dat we het stadion weer in bezit krijgen. We gaan binnen afzienbare tijd met de wethouder om de tafel om een voorstel te doen", aldus Van Ingen tegenover het Algemeen Dagblad. NEC betaalt jaarlijks 700.000 euro aan huur. "Daar komt nog eens bij dat er achterstallig groot onderhoud aan het stadion moet plaatshebben. Die kosten zijn inmiddels opgelopen tot een bedrag van tussen de 2,5 en 3 miljoen en komen dus bovenop de exploitatiekosten."

In 2003 verkocht de club uit Nijmegen het stadion wegens geldnood voor twaalf miljoen euro aan de gemeente. "Het stadion kost ons veel te veel geld. Ik ben positief gestemd dat we er eruit kunnen komen met de gemeente. En dat we dan als club echt op eigen benen kunnen staan", besluit Van Ingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen