Het Inter-doek lijkt vandaag nog te vallen voor De Boer

1 november 2016, 07:43   Bijgewerkt: 1 november 2016, 08:45

De positie van Frank de Boer wankelde de afgelopen weken al enorm bij Internazionale en nu lijkt het definitief voorbij te zijn voor de Nederlandse trainer. Diverse Italiaanse media claimen te weten dat de slapende voetbalreus uit Milaan onze 46-jarige landgenoot vandaag (dinsdag) nog op straat zal zetten.

Vol verwachting begon De Boer na 5,5 jaar bij Ajax voor de groep te hebben gestaan aan zijn avontuur in Italië, maar zijn periode bij Inter loopt tot dusver absoluut niet zoals de coach gehoopt had. Van de eerste veertien wedstrijden verloor hij er maar liefst zeven. De 1-0 nederlaag tegen Sampdoria van afgelopen zondag lijkt voor de clubleiding de spreekwoordelijke druppel te zijn, die de emmer heeft doen overlopen.

Italiaanse media als La Gazzetta dello Sport, Calciomercato en Premium Sport verwachten stuk voor stuk dat de laatste uren van De Boer bij Inter geslagen hebben. Volgens hen zullen de Nerazzurri een Italiaanse oefenmeester het seizoen laten afmaken. De Gazzetta noemt voormalig Lazio-trainer Stefano Pioli de favoriet voor de functie. Volgens de roze sportkrant kan Pioli een aanbieding voor een contract van achttien maanden verwachten.

Naar verwachting zal jeugdtrainer Stefan Vecchi vandaag de training leiden. Hij zou donderdag ook weleens op de bank kunnen zitten tijdens het Europa League-duel met Southampton (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen