Het ontslag van Frank de Boer komt steeds dichterbij

1 november 2016, 10:43   Bijgewerkt: 1 november 2016, 12:50

Het wordt steeds duidelijker dat de dagen van Frank de Boer als trainer van Internazionale geteld zijn. Zoals al verwacht werd door de Italiaanse media, ontbrak de Nederlander dinsdagochtend op het trainingsveld. Beloftentrainer Stefano Vecchi leek de leiding over de selectie over te nemen, maar dat kan niet gebeuren totdat het congé van De Boer officieel is. Dat lijkt een kwestie van tijd te zijn.

De Boer wist bij Inter slechts zeven van de veertien wedstrijden te winnen en staat al een tijdje onder hevige druk in het Stadio Giuseppe Meazza. De Nederlandse trainer lijkt vandaag een conference call te hebben met de Chinese Suning Group, die de topclub uit Milaan in handen heeft. De media waren er al van overtuigd dat De Boer vandaag ontslagen zou worden.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde website FCInter1908 heeft De Boer al afscheid genomen van de spelers en de staf, voordat hij met de clubeigenaars in gesprek gaat. Naar verluidt is Stefano Pioli, oud-trainer van Lazio Roma, nadrukkelijk in beeld om onze landgenoot op te volgen. Tot die tijd lijkt Vecchi de honneurs waar te nemen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen