Breuer: "Zelf ook benieuwd of ik het kon bijbenen"

3 november 2016, 11:16

Michel Breuer speelt vrijdag in de Eredivisie met Sparta Rotterdam tegen sc Heerenveen, de club waar hij acht seizoenen lang onder contract stond. De 36-jarige verdediger verlengde in de zomer zijn verbintenis bij Sparta en is blij met de prestaties van de promovendus tot nu toe.

In de media werd veel getwijfeld of een nieuw contract voor Breuer wel zo verstandig was. "Ik was zelf ook wel benieuwd of ik het nog bij kon benen. Maar de ploeg draait lekker en ik ga er gewoon in mee. Het is niet zo dat ik het fluitend doe, ik moet er hard voor trainen voor om me staande te houden", vertelt hij op de officiële website van Heerenveen.

Vrijdag hoopt de verdediger dat Sparta lange tijd partij kan zijn voor de Friezen. De ploeg van Alex Pastoor zal echter niet vol op de aanval gaan spelen. "Met de voorhoede van Heerenveen is dat vragen om problemen. Heerenveen heeft een elftal dat in balans is. Ze hebben een goed centraal duo, de inbreng van Stijn Schaars is duidelijk en die Takeru Kobayashiis is goed. Voorin kunnen ze altijd het verschil maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen