Keeperszorgen bij HSV: eerste drie opties zijn geblesseerd

3 november 2016, 16:20

Het lijkt soms wat overbodig: drie keepers in de hoofdmacht. Bij Hamburger SV zijn op dit moment echter alle drie de sluitposten geblesseerd. De hekkensluiter moet zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund terugvallen op een doelman die uitkomt voor het tweede in de Regionalliga Nord.

Volgens Bild is René Adler (foto) woensdag op de training geblesseerd geraakt aan hamstring. Eerste reserve Christian Mathenia kampt met een virusinfectie en derde doelman Andreas Hirzel heeft te maken met een spierblessure.

Trainer Markus Gisdol moet dus haast wel terugvallen op Tom Mickel. De keeper van het tweede stond vorig seizoen ook al een wedstrijd onder de lat en daar bewaart HSV nog wel goede herinneringen aan. Uit bij FC Augsburg eindigde de wedstrijd in 1-3.

Het duel op 14 mei betekende ook gelijk de laatste competitiezege van Die Rothosen. In het huidige seizoen werd er namelijk nog niet gewonnen. Door twee gelijke spelen staan de Noord-Duitsers samen met FC Ingolstadt 04 onderaan in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen