Inter-captain Icardi: "Na tegengoal stort onze wereld in"

4 november 2016, 07:58

Internazionale stuurde Frank de Boer deze week de laan uit en vooralsnog is van een 'Stefano Vecchi-effect' geen sprake bij de club uit Milaan. Donderdag werd er namelijk, ondanks een 0-1 voorsprong, met 2-1 verloren bij Southampton in de Europa League. Na die wedstrijd heeft captain Mauro Icardi zich kritisch uitgelaten over de mentale weerbaarheid van de ploeg.

Inter kwam in de eerste helft op voorsprong en gaf het duel in het tweede bedrijf alsnog uit handen. "Elke keer als we een tegengoal krijgen, lijkt het alsof onze hele wereld instort", stelt Icardi tegenover Football Italia. "Het is elke keer hetzelfde liedje. We krijgen uit het niets een goal tegen en we verliezen de wedstrijd. Onze mentaliteit moet snel veranderen, want we willen het allemaal goed doen voor deze club."

Na het verlies in Engeland werd de Argentijn ook gevraagd naar zijn mening over het ontslag van De Boer. "In het voetbal wordt de trainer vaak ontslagen, omdat het onmogelijk is om 25 spelers op straat te zetten. Ik heb altijd gezegd dat als de coach ontslagen wordt, de spelers het niet goed genoeg gedaan hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen