Kalou leidt Hertha met hattrick langs Mönchengladbach

4 november 2016, 22:28

Na de nederlaag van afgelopen weekend op bezoek bij Hoffenheim heeft Hertha BSC de winnende draad in de Bundesliga weer opgepakt. De ploeg van coach Pal Dárdai won vrijdag in het eigen Olympiastadion met 3-0 van Borussia Mönchengladbach.

Salomon Kalou was het goudhaantje aan de kant van Hertha BSC. De oud-speler van Feyenoord nam de volledige productie van de Berlijnse club voor zijn rekening. De Ivoriaan opende in de achttiende minuut de score en was een kwartier later ook verantwoordelijk voor de 2-0. Zes minuten voor tijd voltooide Kalou zijn hattrick en legde hij de eindscore vast op 3-0. Mönchengladbach-speler Christoph Kramer werd zes minuten voor de pauze met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

Hertha BSC komt door de winst op twintig punten, waarmee het derde staat in de Duitse competitie. Het heeft drie punten minder dan koploper Bayern München, dat zaterdag nog in actie komt. De titelverdediger speelt thuis tegen Hoffenheim. RB Leipzig, met 21 punten de verrassende nummer twee, krijgt zondag bezoek van FSV Mainz 05.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen