Jong Ajax-trainer Keizer tevreden over spel El Ghazi

5 november 2016, 11:20

Vaak speelde Anwar El Ghazi al in een volgepakte ArenA, maar vrijdagavond kwam de buitenspeler in actie een zeer matig gevuld stadion in Amsterdam. De aanvaller begon in de basis bij Jong Ajax, dat mede dankzij een doelpunt van hem met 2-1 won van NAC Breda. Trainer Marcel Keizer is tevreden over het spel van de banneling van Ajax 1.

"Hij heeft een goal gemaakt, had een paar leuke acties en had goede schoten in huis", zegt Keizer bij FOX Sports. Hij had ook gezien dat El Ghazi zijn geluk meermaals beproefde met afstandsschoten. "Dat is zijn type spel. Hij mag binnen het elftal zijn vrijheden nemen op een bepaalde manier en Anwar doet dat door van afstand te schieten. Dat zijn vrij harde schoten, kan ik je vertellen, dus die kunnen ook binnen gaan. Daar is niks mis mee, als we daarna maar weer in positie komen te staan."

Keizer vindt dat zijn ploeg het prima gedaan heeft tegen NAC. "Ik ben heel tevreden over de eerste helft, toen speelden we echt prima. In de tweede helft was het ietsje minder, maar we hebben het toch nog over de streep getrokken. We hadden veel spelers met pijntjes, aan veel jongens zat een verhaal", vervolgt hij op de clubsite. "Dat Carel Eiting z'n tweede wedstrijd in 48 uur speelde had ik liever niet, maar door blessures bij anderen moest hij toch blijven spelen. Vaclav Cerny had wat last van z'n hamstring en heb ik uit voorzorg gewisseld. Abdelhak Nouri ging er ook uit na één helft, maar dat was vooraf al de afspraak." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen