Vlaar: "We knokken onszelf uit de moeilijke fase"

6 november 2016, 17:16

Ron Vlaar heeft een prima gevoel overgehouden aan de thuiswedstrijd van AZ tegen Ajax, die zondagmiddag eindigde in een 2-2 gelijkspel. De aanvoerder van de Alkmaarders zag een wedstrijd met twee gezichten: in de eerste helft was AZ stukken beter, na rust had Ajax het heft in handen.

"Ik denk dat we kunnen terugkijken op een goede wedstrijd", zegt Vlaar na afloop van het beladen duel tegen FOX Sports. "Ik denk dat iedereen genoten heeft van de intensiteit van de wedstrijd en de energie die wij erin gestoken hebben. We waren tegen ADO Den Haag (0-1 winst, red.) al bezig om onszelf uit moeilijke fase te knokken en dit is weer een stap in de goede richting."

In de eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht voor AZ, dat toen eigenlijk met meer dan één goal verschil voor had moeten staan. "We hadden controle, zij konden geen kansen afdwingen. Dat hebben we goed gedaan, het was alleen jammer dat we maar één keer scoorden", aldus Vlaar. "In tweede helft kwamen we al snel achter, dat was wel een knauw. Maar dat we daarna weer de wilskracht konden opbrengen, geeft perspectief.  We dwongen de gelijkmaker af met onze energie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen