Doelpunt Van der Hoorn houdt Man United niet van zege

6 november 2016, 17:56

José Mourinho had zondag eindelijk weer eens een reden tot juichen met Manchester United. De Portugese coach zag zijn ploeg op bezoek bij Swansea City met 1-3 zegevieren. Mike van de Hoorn was namens de thuisploeg trefzeker.

Paul Pogba opende na vijftien minuten de score in Wales. De international van Frankrijk bedacht zich geen moment bij een afvallende bal en poeierde het leder vervolgens in het doel vanaf de rand van het strafschopgebied. Vervolgens was het de beurt aan Zlatan Ibrahimovic, die al enige tijd niet meer had gescoord. De Zweed kwam in een tijdsbestek van dertien minuten tweemaal tot scoren voor United.

Swansea deed pas twintig minuten voor tijd wat terug met een treffer van Mike van der Hoorn. Het mocht echter niet baten. Van der Hoorn speelde de volledige wedstrijd, Daley Blind bleef bij de bezoekers het hele duel op de bank en Memphis Depay zat niet bij de selectie. Mourinho had wel een basisplaats weggelegd voor Wayne Rooney.

United staat na de overwinning op een zesde plek in de Premier League met achttien punten. Dat zijn evenveel punten als nummer zeven Everton. Nummer vijf Tottenham Hotspur heeft een voorsprong van drie punten. Swansea City staat met een negentiende stek in de degradatiezone. De achterstand op een veilige plek is op dit moment zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen