Kongolo is waarschijnlijk pas na de winterstop terug

7 november 2016, 08:35

De uitwedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles liep voor de Rotterdammers uit op een bittere teleurstelling. Maar niet alleen de 1-0 nederlaag was een ferme tik voor de ploeg van coach Giovanni van Bronckhorst. In de blessuretijd van het duel in Deventer liep Terence Kongolo een vervelende hamstringblessure op. Hij zal er door deze kwetsuur vier tot zes weken uit liggen.

Dat nieuws heeft Feyenoord maandagochtend naar buiten gebracht. De verdediger lijkt door zijn hamstringblessure pas na de winterstop zijn terugkeer te beleven. Een flinke domper voor Kongolo, aangezien hij behoorde voor de selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen België van komende woensdag en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg van komende zondag.

Bondscoach Danny Blind riep Bruno Martins Indi op als vervanger van Kongolo. Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis werd ook nog last-minute opgeroepen, als vervanger voor de geblesseerde Quincy Promes. De internationals melden zich vandaag (maandag) in Noordwijk.

Voor de winterstop speelt Feyenoord nog tegen PEC Zwolle, Manchester United, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, Fenerbahçe, AZ, ADO Den Haag en Vitesse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen