Kane en Wilshere opgeroepen voor Engelse ploeg

7 november 2016, 10:03

De selectie van de Engelse ploeg voor de aanstaande wedstrijden tegen Schotland en Spanje herbergt twee verrassende namen. Interim-bondscoach Gareth Southgate heeft in zijn spelersgroep plaats voor zowel Harry Kane als Jack Wilshere.

Kane stond door een enkelblessure ongeveer twee maanden buitenspel bij Tottenham Hotspur, maar startte zondag in de basis tegen Arsenal. De spits zorgde in de tweede helft met een rake penalty voor een 1-1 eindstand en werd in de 73ste minuut vervangen door Vincent Janssen. De spits is door Southgate dus fit genoeg bevonden om speelminuten te maken in de aanstaande duels met Schotland (WK-kwalificatie) en Spanje (oefen).

Ook Jack Wilshere maakt deel uit van de spelersgroep van Engeland. De middenvelder, die op huurbasis bij AFC Bournemouth speelt, kreeg in de afgelopen twee interlandperiodes geen uitnodiging voor het nationale vlaggenschip.

Southgate kan overigens niet beschikken over Chris Smalling, Luke Shaw en Dele Alli, aangezien dat drietal vorige week tegen fysieke malaise aangelopen is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen