Kroos mist interlands, krakers en CL-duels door blessure

8 november 2016, 14:03

Luka Modric maakte afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen CD Leganes na anderhalve maand blessureleed zijn comeback bij Real Madrid, maar de Spaanse topclub moet opnieuw een belangrijke middenvelder lange tijd missen. Toni Kroos heeft namelijk een middenvoetsbeentje gebroken.

Dat heeft Real Madrid dinsdagmiddag via de officiële clubkanalen bekendgemaakt. Kroos liep de blessure in zijn rechtervoet afgelopen zondag tegen Leganes op, ook al maakte hij de negentig minuten vol in het met 3-0 gewonnen thuisduel. De middenvelder deed dat overigens in de laatste elf wedstrijden van Real Madrid: hij hoefde geen minuut te missen, ook niet in de Copa Del Rey.

Hoewel Real Madrid niet aangeeft wanneer Kroos weer terug wordt verwacht, zal de revalidatie van de sterkhouder vermoedelijk zes weken duren. Dat zou betekenen dat hij de Primera División-krakers tegen Atlético Madrid en FC Barcelona moet missen en ook niet meer in actie kan komen in de poulefase van de Champions League.

Kroos kan door de blessure ook niet op pad gaan met Duitsland, dat in deze interlandperiode de degens kruist met San Marino (vrijdag, WK-kwalificaties) en Italië (volgende week dinsdag, oefeninterland).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen