Keane slaat terug: "Mening Koeman interesseert me niet"

8 november 2016, 16:57

Roy Keane, de assistent-bondscoach van Ierland, slaat terug naar Ronald Koeman. De Nederlandse manager van Everton uitte eerder deze maand kritiek op de Ierse bondscoach Martin O'Neill omdat hij voor de tweede maal in korte tijd James McCarthy opriep voor interlands, terwijl de speler beide keren niet helemaal fit was.

"De mening van Ronald (Koeman, red.) interesseert me niet", sneert Keane dinsdag op een persconferentie. "We hadden eerder een probleem met Roberto Martinez (de voorganger van Koeman bij Everton, red.). Hij overdreef altijd een beetje. Ik verwachtte altijd dat spelers van Everton zich op krukken of kruipend bij ons hotel zouden melden. Het lijkt erop dat we deze problemen met Everton weer gaan krijgen. Clubs worden egoïstisch."

"Everton is een mooie club, maar misschien moeten haar spelers iets harder worden", vervolgt Keane. "Waarom zou de Ierse bond een goede relatie met Everton moeten hebben? Ze hebben daar geluk met de Ierse spelers die ze hebben. Als een speler fit genoeg is om te reizen en het gevoel heeft dat hij kan spelen, zeker in een kwalificatiewedstrijd, dan moet de club daar maar mee leren leven. Darron Gibson (een andere Ier van Everton, red.) mist veel wedstrijden, dus misschien moeten ze daar eerst naar hun eigen trainingsschema's kijken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen